Lippukunnanjohtajan uuden vuoden tervehdys:

Partiovuoteen 2022 mahtui taas monta upeaa juttua:

Varsinkin suse toiminta oli aktiivista ja koloilloissa syntyi monenmoista sydän magneeteista trangialla tehtyyn poppariin sekä vierailusta vanhainkotiin hätämajoitteen tekoon. Mahtavaa ja monipuolista!

Lippukunta teki Joroisiin piirin pt-kisoihin kaksi rastia ja huolehti niistä kokonaisuudessaan. Rastit sijoittuivat siten, että niille oli uhkaa syntyä jonoa, mutta tältäkin vältyttiin. Hyvä Bra!

Partiovuoden huipennus oli Kajo-suurleiri Hämeenlinnassa ja lpk ansiokkaasti hoisi ennakkotyötä ja toimi leirilpk johdossa 👍

Syysleirikin toteutui Harjulassa, kuin myös lpk:n järjestämät joulumyyjäiset Kivelässä.

Perinteisesti lpk oli mukana myös itsenäisyyspäivän kirkossa ja sankarihaudoilla.

Joulujuhlaan saatiin mukaan partiomummo, erään seikkailijan ihan oma mummo, joka keitti lippukunnalle erittäin maukkaan joulupuuron.
Tähän väliin on pakko huutaa:
”Emännälle KIITOS!”

Lippukunnan vuosi huipentui joulujuhlaan saapuneeseen Betlehemin Rauhantuleen. Partiolaiset ovat siirtäneet tulen lyhdystä lyhtyyn, liekistä liekkiin aina Betlehemistä saakka. Suomessa tuli on levinnyt näin jo Inariin saakka.

Lippukunta haluaa toivottaa kaikille jäsenilleen, kaikille partiolaisille ja yhteistyökumppaneilleen mitä parhainta tulevaa vuotta 2023!

Mari Soininen
Lippukunnanjohtaja